Griffo Art Reklámgrafikai Stúdió

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PVC ponyva

A PVC ponyva a műanyag alapú molinók között a legelterjedtebb alapanyag. Az anyagok közötti különbségeket a szálak száma, szövésük és hengerelésük típusa határozza meg. A felhasználás területe alapján megkülönböztetünk, frontlit, backlit (backlight) és blockout (blackout) anyagokat.

Frontlit

A Frontlit molinó anyagának egy oldala (front) nyomtatható. Ez a ponyvatípus nem átvilágítható. Jellemzően kültéri felhasználásra ajánljuk. A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér, de több különböző alapszínben kapható.

Backlit (backlight)

Nevéből adódóan átvilágítható ponyváról van szó, mely a telített színek érdekében mindkét oldalon nyomtatásra kerül. Ennek érdekében olyan alapanyagot használunk, melynek a hengerelés miatt mindkét oldala síma, ezáltal nyomtatható. Az így készült nyomatok túlnyomó részt dekorációs céllal, feszített ponyvás fényreklámokba kerülnek.

Blockout (blackout, szendvicsmolinó)

Két oldalon nyomtatott ponyva, mely a középen elhelyezett fekete fényzáró rétegnek köszönhetően blokkolja a fényt. Olyan kültéri helyszíneken javasoljuk használatát ahol fontos, hogy meggátoljuk a két oldalon elhelyezett nyomatokat abban, hogy tartalmuk átszűrődjön a másik oldalra. Például, ha a két oldalon eltérő grafikai elemek vagy üzenet van (start, cél, stb...).

Közös jellemzőik:

Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak.
Szállításuk, szerelésük egyszerű.
Az anyag és a nyomat kiváló minőségének köszönhetően többször felhasználhatóak.
Az időjárás hatásainak maximálisan ellenállnak, kültéren akár 5 év élettartam!

Konfekcionálásuk:

- méretre vágás
- megerősített visszahajtás
- ringlizés gyűrűkkel
- karabiner
- bújtató kialakítása kettő vagy négy oldalon

<<< Vissza a főoldalra                                                          Árajánlat kérés >>>  1201 Bp, Helsinki út 53.

Tel.: (1) 286 1810
Mobil: (20) 285 5426

Ügyvezető: Várnagy György
Mobil: (20) 981 0645
E-mail: varnagy@griffo.hu

Nyitva tartás:
H - P.: 8h -16h

Design: Griffo Art Studio